Maak kans op een workshop Delfts blauw schilderen

Een lach voor het leven
workshop Heinen Delfts blauw PUtten

16 jul Maak kans op een workshop Delfts blauw schilderen

Laat jouw elastieken vervangen door Delfts blauwe elastieken

Fleur de zomer op met een Delfts blauwe glimlach! Wij verloten deze zomer vier gratis workshops Delfts blauw schilderen onder de kinderen die kiezen voor “Delfts blauwe”elastiekjes. Heinen Delfts Blauw opent deze zomer voor het eerst haar deuren van de fabriek in Putten voor het publiek. Je krijgt een rondleiding langs het complete maakproces en gaat vervolgens zelf aan de slag tijdens de workshop. Meedoen aan de actie kan de hele zomer en de winnaars krijgen persoonlijk bericht van Orthodontiepraktijk Putten.

VOORWAARDEN 
-Je hebt, als kind, een afspraak tussen 20 juli tot en met 28 augustus en laat jouw elastieken vervangen voor “Delfts blauwe” elastieken. Je kan dit bij de assistenten aangeven.
-Geef bij de balie aan dat je meedoet aan de actie.  Jouw naam gaat dan in de “Pot” met kanshebbers. Na de zomerperiode worden de lootjes met namen hieruit getrokken.
-De winnaars krijgen in week 36 persoonlijk van ons bericht.
-Als winnaar ga je er mee akkoord (en geven jouw ouders daarmee automatisch toestemming) dat je op de foto komt voor onze social media en/of website.
-Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

klik hier om naar de vorige blog te gaan
klik hier om naar de volgende blog te gaan
klik hier om terug te gaan naar de homepage

 

 

 Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan